IMG_0682.JPG

Studentermedhjælper til kommunikationsopgaver

Er du i gang med en uddannelse i kommunikation og har lyst til at prøve teorierne af i praksis?

Danmarks Pelagiske Producentorganisation(DPPO) søger en studentermedhjælper til at tage hånd om kommunikationsopgaverne i organisationen og løfte dem op på et højere niveau. Du skal være selvstændig, velformuleret, iderig og være i stand til at formidle komplicerede problemstillinger enkelt. Vi forestiller os, at du er i gang med en uddannelse indenfor kommunikation eller lignende og har mod på at prøve teorierne af i praksis. 

DPPO er en lille organisation med fire ansatte og en travl hverdag. Du vil derfor have mulighed for at komme helt tæt på arbejdet og beslutningerne i organisationen.

Arbejdsopgaver:

•                 Design af nyhedsbrev

•                 Arbejde med budskaber og debatindlæg

•                 Indlæg på sociale medier

•                 Udarbejde præsentationer og anden formidling

•                 Ad hoc opgaver

Danmarks Pelagiske Producentorganisation er hovedorganisation for danske fiskefartøjer, der fisker pelagiske fiskearter som sild, makrel og hestemakrel til konsummarkedet og industrifisk som tobis, brisling, blåhvilling, sperling og havgalt til produktion af mel og olie. I 2015 stod vores medlemsfartøjer for næsten 50% af alle danske fangster.

Vi arbejder med et langsigtet fokus på bæredygtig forvaltning af europæiske fiskeressourcer. En stor del af vores fiskerier er MSC certificering, og de væsentligste andre gennemgår i øjeblikket MSC certificeringsprocesser – det gælder også industrifiskerierne.

Ambitionen er, at alle væsentlige danske fiskerier, som vores medlemmer deltager i, er bæredygtighedscertificerede inden 2020.

Ansøgning sendes til info@pelagisk.dk med emnet ”Studentermedhjælper”