S144 Themis opgraderer

okt 20, 2023

Som det første fartøj i Danmark, har Themis Rederi A/S besluttet at opgradere deres akustikpakke til også at indeholde Simrads EK80 ekkolod!

EK80, er et ekkolod udviklet til videnskabelige opmålinger og dataindsamling. Beslutningen, som er taget af Anders Ryberg, er en kulmination af Themis’ mangeårige arbejde med at involvere sig i videnskabeligt arbejde.

Claus Sparrevohn fra Danmarks Pelagiske Producentorganisation udtaler at “Denne beslutning betyder, at Themis og DPPO nu er i en position, hvor de kan opmåle og indsamle akustikdata, af en form og kvalitet, der gør at denne kan bruges direkte til videnskabelige formål. Denne position har allerede udmøntet sig i, at Themis nu er aktive partnere i et kommende projekt med DTU Aqua, hvor fokus er på en forbedret og mere sikker Nordsø brisling bestandsvurdering.”

Stort tillykke til S144 Themis, og vi glæder os til at se hvilke indsigter og opdagelser, denne data kan bringe med sig.

Unfolding Fully Documented Fisheries using AI

Unfolding Fully Documented Fisheries using AI

As the first pelagic fleet in Europe, the vessels associated with the Danish Pelagic Producers Organisation decided in the spring of 2023 to implement Fully Documented Fisheries onboard all member vessels, with our new project we will be unfolding the possibilities of data collection. 

læs mere