Samarbejdspartnere

DPPO´s medlemmer lander bl.a. fisk til disse betydningsfulde virksomheder i kystdanmark.

Scandic pelagic

Scandic Pelagic er en af verdens ledende pelagiske selskaber. De har specialiseret sig i sildeprodukter, som forarbejdes præcis som kunderne ønsker det. Scandic Pelagic hører til i Skagen og Ålbæk og er en stor aftager af DPPO´s medlemmers fangster af sild til hele verden.

www.scandicpelagic.com

Sæby fiskeindustri

Sæby Fiske-Industri er førende i verden inden for fremstilling af makrelkonserves. Sæby Fiskeindustri er en vigtig aftager af DPPO´s medlemmers fangster af makrel til konserves til hele verden.

www.saeby.com

TripleNine

TribleNine er en internationalt ledende producent af fiskemel og fiskeolie. Produktionsfacliteterne i Thyborøn udgør i dag TribleNine´s primære produktionsfaciliteter for produktion af fiskemel og -olie. TribleNine er en stor aftager af DPPO´s medlemmers fangster af industrifisk som tobis, brisling, blåhvilling, sperling og havgalt.

www.999.dk

FF Skagen

FF Skagen er en af verdens førende producenter af fiskemel og fiskeolie. Fabrikkerne er beliggende i Skagen og Hanstholm i direkte forlængelse af råvareforsyningen. FF Skagen udvikler, fremstiller og markedsfører sunde produkter, der anvendes som tilskud af proteiner og omega 3-fedtsyrer til dyr og fisk i akvakultur, agrikultur og dyrefoder over hele verden. FF Skagen er en stor aftager af DPPO´s medlemmers fangster af industrifisk som tobis, brisling, blåhvilling, sperling og havgalt.

www.ffskagen.dk

Werner Larsson

Werner Larsson er leverandør af top kvalitet makrel til hele verden. Makrellen sælges både som hel, i bidder og i filet samt som håndskårne fileter. Werner Larsson er ligeledes specialist i maatjes sild af fineste kvalitet til det Hollandske, Belgiske og Tyske marked.  Werner Larsson er stor aftager af DPPO´s medlemmers fangster af makrel og maatjes sild af høj kvalitet.

www.wernerlarsson.dk