PRESSEMEDDELELSE: NY KVOTEAFTALE RAMMER DANSKE FISKERE HÅRDERE END BREXIT

dec 12, 2023

Hermed pressemeddelelse fra Danmarks Pelagiske Producentorganisation vedrørende ny kvoteaftale:

Tidligt tirsdag morgen indgik EU’s fiskeriministre aftale om fiskekvoter for 2024. Aftalen betyder også et permanent tab af fiskerettigheder, der overstiger de direkte konsekvenser af Brexit, som slog bunden ud af dansk fiskeri 24. december 2020.
Over de næste 6 år indebærer aftalen et omsætningstab på mere end ¼ mia. kr. og at danske makrelfiskere må opgive kvoterettigheder til en værdi af mere end 540 mio. kr.”

PRESSEMEDDELSE Fiskeriaftale December 2023[78]

Unfolding Fully Documented Fisheries using AI

Unfolding Fully Documented Fisheries using AI

As the first pelagic fleet in Europe, the vessels associated with the Danish Pelagic Producers Organisation decided in the spring of 2023 to implement Fully Documented Fisheries onboard all member vessels, with our new project we will be unfolding the possibilities of data collection. 

læs mere